Ford Kuga 2.0 TDCi 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford kuga 2.0 tdci 136pk

Stage 1 Ford Kuga 2.0 TDCi 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 175pk +28.7%
Koppel 320nm 400nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 1997 CC
Type ecu Delphi DCM3.5 & Siemens/Continental SID202 & Siemens/Continental SID206 & Siemens/Continental SID803A
Compressieverhouding 18,3 : 1
Boring X slag 85,0 X 88,0 mm
Motornummer G6DG

Ford tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw Ford Kuga 2.0 TDCi 136pk auto kan doen:

De standaard software in de ecu van uw Ford Kuga is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Ford Kuga 2.0 TDCi 136pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ford auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Ford Kuga 2.0 TDCi 136pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de tuning Ford Kuga 2.0 TDCi 136pk. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer PK’s
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Minder brandstof gebruik van uw Ford Kuga 2.0 TDCi 136pk
 • Geluid klinkt beter uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Ford Kuga 2.0 TDCi 136pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Ford Kuga 2.0 TDCi 136pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Ford Kuga 2.0 TDCi 136pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Ford Kuga 2.0 TDCi 136pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Ford Kuga 2.0 TDCi 136pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Ford Kuga 2.0 TDCi 136pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Ford Kuga 2.0 TDCi 136pk
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Een kopie van de oude staat
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • De beste Ford Kugachiptuning files in gebruik

Ontdek wat chip tuning voor uw Ford Kuga 2.0 TDCi 136pk kan doen:

Methodes voor Ford Kuga 2.0 TDCi 136pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Ford Kuga 2.0 TDCi 136pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Ford Kuga 2.0 TDCi 136pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Ford Kuga 2.0 TDCi 136pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Ford Kuga 2.0 TDCi 136pk met meer performance, zonder dat je Ford Kuga 2.0 TDCi 136pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Ford Kuga 2.0 TDCi 136pk

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Ford Kuga 2.0 TDCi 136pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Ford Kuga 2.0 TDCi 136pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Ford Kuga 2.0 TDCi 136pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Ford Kuga 2.0 TDCi 136pk.

Gespecialiseerde know-how over Ford Kuga 2.0 TDCi 136pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Ford Kuga 2.0 TDCi 136pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning Mazda
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Ford baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.