Ford Kuga 2.0 Ecoblue 190pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford kuga 2.0 ecoblue 190pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Ontdek wat chiptuning voor uw Ford Kuga 2.0 Ecoblue 190pk kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in software tunen.

Door het tunen van uw Ford kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw Ford Kuga gaat u merken dat uw Ford Kuga 2.0 Ecoblue 190pk veel soepelder gaat door Ford Kuga chip tunen. Je Ford Kuga zal sneller accelereren en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Meer vermogen uit uw Ford
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Ford Kuga 2.0 Ecoblue 190pk
 • Geluid klinkt harder uit uw Ford

Hoe gaat dat precies, chippenFord Kuga 2.0 Ecoblue 190pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Ford Kuga 2.0 Ecoblue 190pk specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Ford Kuga 2.0 Ecoblue 190pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Ford Kuga 2.0 Ecoblue 190pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Ford Kuga 2.0 Ecoblue 190pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Ford Kuga 2.0 Ecoblue 190pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Ford Kuga 2.0 Ecoblue 190pk.

Veilige auto tuning

 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Goede Ford Kugatuning files in gebruik
 • We kopiëren uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Ford Kuga 2.0 Ecoblue 190pk
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Ford Kuga 2.0 Ecoblue 190pk wordt!

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 Ford Kuga 2.0 Ecoblue 190pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Ford Kuga 2.0 Ecoblue 190pk is een veelvoorkomende methode om je Ford Kuga 2.0 Ecoblue 190pk te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Ford Kuga 2.0 Ecoblue 190pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. Via deze methode moet je zelfs de Ford Kuga 2.0 Ecoblue 190pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Ford Kuga 2.0 Ecoblue 190pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Ford Kuga 2.0 Ecoblue 190pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Ford Kuga 2.0 Ecoblue 190pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Ford Kuga 2.0 Ecoblue 190pk. Je Ford Kuga 2.0 Ecoblue 190pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Ford Kuga 2.0 Ecoblue 190pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Cadillac ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford auto, zonder dat hierbij veranderingen Ford baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ford doen.