Ford Kuga 1.6 EcoBoost 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford kuga 1.6 ecoboost 150pk

Stage 1 Ford Kuga 1.6 EcoBoost 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 195pk +30%
Koppel 240nm 300nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Ford Kuga is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Ford Kuga 1.6 EcoBoost 150pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Ford Kuga tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Ford Kuga veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat de wagen sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer koppel
 • Meer rijplezier ​
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt beter

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Ford Kuga 1.6 EcoBoost 150pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Ford Kuga 1.6 EcoBoost 150pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Ford Kuga 1.6 EcoBoost 150pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Ford Kuga 1.6 EcoBoost 150pk waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Ford Kuga 1.6 EcoBoost 150pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Een back-up van de oude staat
 • Gebruik van goede Ford Kuga 1.6 EcoBoost 150pk chiptuning files
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Ford Kuga 1.6 EcoBoost 150pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Ford Kuga 1.6 EcoBoost 150pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Ford Kuga 1.6 EcoBoost 150pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Ford Kuga 1.6 EcoBoost 150pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Ford Kuga 1.6 EcoBoost 150pk chiptuning variant en ook de populairste. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Met deze manier moet je zelfs de Ford Kuga 1.6 EcoBoost 150pk ECU niet te ontmantelen.

Je Ford Kuga 1.6 EcoBoost 150pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Ford Kuga 1.6 EcoBoost 150pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Ford Kuga 1.6 EcoBoost 150pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Ford Kuga 1.6 EcoBoost 150pk. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Ford Kuga 1.6 EcoBoost 150pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Ford Kuga 1.6 EcoBoost 150pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

tuning ecu McLaren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Ford baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.