Ford Kuga 1.5T Ecoboost 182pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford kuga 1.5t ecoboost 182pk

Stage 1 Ford Kuga 1.5T Ecoboost 182pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 182pk 190pk +4.4%
Koppel 240nm 300nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1498 CC
Type ecu Bosch MED17.0 & Siemens/Continental EMS2511
Compressieverhouding 10,0 : 1
Boring X slag 79,0 X 76,4 mm
Motornummer M9MA

Ford tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het standaard programma in de Ford Kuga 1.5T Ecoboost 182pk ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw Ford Kuga zult u merken dat uw Ford Kuga 1.5T Ecoboost 182pk veel lekkerder gaat door Ford Kuga tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Ford Kuga 1.5T Ecoboost 182pk:​​

 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer vermogen uit uw Ford

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Ford Kuga 1.5T Ecoboost 182pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Ford Kuga 1.5T Ecoboost 182pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Ford Kuga 1.5T Ecoboost 182pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Ford Kuga 1.5T Ecoboost 182pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Ford Kuga 1.5T Ecoboost 182pk nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Ford Kuga 1.5T Ecoboost 182pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Ford Kuga 1.5T Ecoboost 182pk.

Veilige chiptuning door

 • Een back-up van de oude staat
 • Gebruik van de beste Ford Kuga 1.5T Ecoboost 182pk tuning files
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Ford Kuga 1.5T Ecoboost 182pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Ford Kuga 1.5T Ecoboost 182pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Ford Kuga 1.5T Ecoboost 182pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Ford Kuga 1.5T Ecoboost 182pk.

Hierdoor is dit een voordelige Ford Kuga 1.5T Ecoboost 182pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Ford Kuga 1.5T Ecoboost 182pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Ford Kuga 1.5T Ecoboost 182pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Ford Kuga 1.5T Ecoboost 182pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Ford Kuga 1.5T Ecoboost 182pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Ford Kuga 1.5T Ecoboost 182pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Ford Kuga 1.5T Ecoboost 182pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Ford Kuga 1.5T Ecoboost 182pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software notie

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning Saab
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.