Ford Kuga 1.5T Ecoboost 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford kuga 1.5t ecoboost 120pk

Stage 1 Ford Kuga 1.5T Ecoboost 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 190pk +58.3%
Koppel 240nm 300nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1498 CC
Type ecu Siemens/Continental EMS2510 & Siemens/Continental EMS2511
Compressieverhouding 10,0 : 1
Boring X slag 79,0 X 76,4 mm
Motornummer BNMA

Ford tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ford Kuga 1.5T Ecoboost 120pk auto chiptunen?

De ecu van uw Ford Kuga is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Ford Kuga vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ford chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Ford Kuga kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw Ford Kuga gaat u merken dat uw Ford Kuga 1.5T Ecoboost 120pk veel lekkerder gaat door tuning Ford Kuga 1.5T Ecoboost 120pk. Je Ford Kuga 1.5T Ecoboost 120pk zal rapper optrekken en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer plezier ​
 • Geluid klinkt mooier uit uw Ford
 • Meer vermogen
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chiptuning Ford Kuga 1.5T Ecoboost 120pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Ford Kuga 1.5T Ecoboost 120pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Ford Kuga 1.5T Ecoboost 120pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Ford Kuga 1.5T Ecoboost 120pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Ford Kuga 1.5T Ecoboost 120pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Ford Kuga 1.5T Ecoboost 120pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Ford Kuga 1.5T Ecoboost 120pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Ford Kuga 1.5T Ecoboost 120pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Ford Kuga 1.5T Ecoboost 120pk in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Ford Kuga 1.5T Ecoboost 120pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • We back-uppen uw software eerst
 • Gebruik van goede Ford Kuga 1.5T Ecoboost 120pk chiptuning files
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Ford Kuga 1.5T Ecoboost 120pk

Ontdek wat auto chip tuning voor u Ford Kuga 1.5T Ecoboost 120pk kan doen:

Verschillende vormen Ford Kuga 1.5T Ecoboost 120pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Ford Kuga 1.5T Ecoboost 120pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Kuga 1.5T Ecoboost 120pk is de meest populaire vorm van tuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Ford Kuga 1.5T Ecoboost 120pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Ford Kuga 1.5T Ecoboost 120pk Stage 2

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Ford Kuga 1.5T Ecoboost 120pk chiptuning. Hierbij pas je de Ford Kuga 1.5T Ecoboost 120pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Ford Kuga 1.5T Ecoboost 120pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Ford .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Ford auto en bent u uw Ford auto dus even kwijt.