Ford Kuga 1.5 TDCi 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford kuga 1.5 tdci 120pk

Stage 1 Ford Kuga 1.5 TDCi 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 150pk +25%
Koppel 270nm 330nm +22.2%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Ford Kuga 1.5 TDCi 120pk is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Ford Kuga vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ford auto motor tuning.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw Ford Kuga 1.5 TDCi 120pk veel soepelder gaat door chiptuning Ford Kuga 1.5 TDCi 120pk. Je Ford Kuga 1.5 TDCi 120pk zal sneller accelereren en de performance die hij hiervoor levert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Sportiever karakter uit uw Ford
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Ford Kuga 1.5 TDCi 120pk
 • Harder geluid uit uw Ford

Hoe gaat dat precies, remappenFord Kuga 1.5 TDCi 120pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Ford Kuga 1.5 TDCi 120pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Ford Kuga 1.5 TDCi 120pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Een back-up van de oude staat
 • Gebruik van goede Ford Kuga 1.5 TDCi 120pk tuning bestanden
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Specialistische kennis

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Ford Kuga 1.5 TDCi 120pk kan worden!

Verschillende vormen Ford Kuga 1.5 TDCi 120pk motor tuning:

Voor het Ford Kuga 1.5 TDCi 120pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Ford Kuga 1.5 TDCi 120pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Ford Kuga 1.5 TDCi 120pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Ford Kuga 1.5 TDCi 120pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Ford Kuga 1.5 TDCi 120pk aanpassen. Via deze manier hoef je zelfs de Ford Kuga 1.5 TDCi 120pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Ford Kuga 1.5 TDCi 120pk met meer kracht, zonder dat je Ford Kuga 1.5 TDCi 120pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Ford Kuga 1.5 TDCi 120pk

Met deze naam weet je al voldoende. Bij deze methode van Ford Kuga 1.5 TDCi 120pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Ford Kuga 1.5 TDCi 120pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Ford Kuga 1.5 TDCi 120pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Ford Kuga 1.5 TDCi 120pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde kennis over Ford Kuga 1.5 TDCi 120pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten Ford Kuga 1.5 TDCi 120pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Ford Kuga 1.5 TDCi 120pk als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford auto, zonder dat hierbij aanpassingen Ford baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Ford auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Ford auto en bent u uw auto dus even kwijt.