Ford Kuga 1.5 EcoBoost 182pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford kuga 1.5 ecoboost 182pk

Stage 1 Ford Kuga 1.5 EcoBoost 182pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 182pk 205pk +12.6%
Koppel 240nm 300nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ford Kuga 1.5 EcoBoost 182pk chiptunen?

De ecu software van uw Ford Kuga 1.5 EcoBoost 182pk is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

In een paar uur kan je Ford Kuga door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Ford Kuga is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chip tuning Ford Kuga 1.5 EcoBoost 182pk. Je Ford Kuga zal sneller optrekken en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

De voordelen Ford Kuga 1.5 EcoBoost 182pk chiptuning:​​

 • Meer PK’s uit uw Ford
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Geluid klinkt harder
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage one tuning Ford Kuga 1.5 EcoBoost 182pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Ford Kuga 1.5 EcoBoost 182pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Ford Kuga 1.5 EcoBoost 182pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Ford Kuga 1.5 EcoBoost 182pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Ford Kuga 1.5 EcoBoost 182pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Ford Kuga 1.5 EcoBoost 182pk is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Ford Kuga 1.5 EcoBoost 182pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • Een kopie van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Exclusief gebruik van goede Ford Kuga 1.5 EcoBoost 182pk chiptuning software
 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Ford Kuga 1.5 EcoBoost 182pk wordt!

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Ford Kuga 1.5 EcoBoost 182pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Ford Kuga 1.5 EcoBoost 182pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Ford Kuga 1.5 EcoBoost 182pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Ford Kuga 1.5 EcoBoost 182pk is een veelvoorkomende manier om je Ford Kuga 1.5 EcoBoost 182pk te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Ford Kuga 1.5 EcoBoost 182pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Ford Kuga 1.5 EcoBoost 182pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Ford Kuga 1.5 EcoBoost 182pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Ford Kuga 1.5 EcoBoost 182pk. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Ford Kuga 1.5 EcoBoost 182pk chiptuning. Je Ford Kuga 1.5 EcoBoost 182pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Ford Kuga 1.5 EcoBoost 182pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Ford Kuga 1.5 EcoBoost 182pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Ford Kuga 1.5 EcoBoost 182pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.