Ford Kuga 1.5 Ecoblue 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford kuga 1.5 ecoblue 120pk

Stage 1 Ford Kuga 1.5 Ecoblue 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 145pk +20.8%
Koppel 300nm 360nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de ecu van uw Ford Kuga is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

In een paar uur kan je Ford Kuga 1.5 Ecoblue 120pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw Ford Kuga veel soepelder rijdt door chip tuning Ford Kuga 1.5 Ecoblue 120pk. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Ford Kuga 1.5 Ecoblue 120pk
 • Geluid klinkt harder
 • Sneller optrekken uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Ford Kuga 1.5 Ecoblue 120pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Ford Kuga 1.5 Ecoblue 120pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Ford Kuga 1.5 Ecoblue 120pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Ford Kuga 1.5 Ecoblue 120pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Ford Kuga 1.5 Ecoblue 120pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Ford Kuga 1.5 Ecoblue 120pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning

 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Ford Kuga 1.5 Ecoblue 120pk kan worden!
 • Exclusief gebruik van goede Ford Kuga 1.5 Ecoblue 120pk tuning software
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Ford Kuga 1.5 Ecoblue 120pk

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Ford Kuga 1.5 Ecoblue 120pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Kuga 1.5 Ecoblue 120pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw Ford Kuga 1.5 Ecoblue 120pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Ford Kuga 1.5 Ecoblue 120pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Ford Kuga 1.5 Ecoblue 120pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de Ford Kuga 1.5 Ecoblue 120pk!

Ford Kuga 1.5 Ecoblue 120pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Ford Kuga 1.5 Ecoblue 120pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Ford Kuga 1.5 Ecoblue 120pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Ford Kuga 1.5 Ecoblue 120pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde know-how over Ford Kuga 1.5 Ecoblue 120pk ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Ford Kuga 1.5 Ecoblue 120pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Ford Kuga 1.5 Ecoblue 120pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Ford Kuga 1.5 Ecoblue 120pk ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren Jaguar
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford auto, zonder dat hierbij veranderingen Ford baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Ford al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Ford auto en bent u uw Ford auto dus even kwijt.