Ford Ka 1.3 TDCi 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford ka 1.3 tdci 75pk

Stage 1 Ford Ka 1.3 TDCi 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 100pk +33.3%
Koppel 145nm 245nm +69%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ford Ka 1.3 TDCi 75pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Ford Ka is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Ford Ka 1.3 TDCi 75pk een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Ford Ka door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door Ford Ka tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je Ford Ka meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Ford Ka 1.3 TDCi 75pk:​​

 • Meer PK’s uit uw auto
 • Aangenaam rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Ford Ka 1.3 TDCi 75pk
 • Geluid klinkt sportiever

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Ford Ka 1.3 TDCi 75pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Ford Ka 1.3 TDCi 75pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Ford Ka 1.3 TDCi 75pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Ford Ka 1.3 TDCi 75pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Ford Ka 1.3 TDCi 75pk is uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Ford Ka 1.3 TDCi 75pk nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Je Ford Ka 1.3 TDCi 75pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Een back-up van de oude staat

Ontdek wat auto chip tuning voor u Ford Ka 1.3 TDCi 75pk auto kan doen:

Methodes voor Ford Ka 1.3 TDCi 75pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Ford Ka 1.3 TDCi 75pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Ford Ka 1.3 TDCi 75pk is een geliefde manier om je Ford Ka 1.3 TDCi 75pk te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Ford Ka 1.3 TDCi 75pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Ford Ka 1.3 TDCi 75pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Ford Ka 1.3 TDCi 75pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al alles. Bij deze methode van Ford Ka 1.3 TDCi 75pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de Ford Ka 1.3 TDCi 75pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Ford Ka 1.3 TDCi 75pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Ford Ka 1.3 TDCi 75pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Ford Ka 1.3 TDCi 75pk ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Ford Ka 1.3 TDCi 75pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Ford Ka 1.3 TDCi 75pk.

Zo doen wij buiten Ford Ka 1.3 TDCi 75pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Ford Ka 1.3 TDCi 75pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Ford auto en bent u uw Ford auto dus even kwijt.