Ford Galaxy 2.2 TDCi 200pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford galaxy 2.2 tdci 200pk

Stage 1 Ford Galaxy 2.2 TDCi 200pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 200pk 235pk +17.5%
Koppel 420nm 480nm +14.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Ontdek wat chiptuning voor uw Ford Galaxy 2.2 TDCi 200pk kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Ford Galaxy 2.2 TDCi 200pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto veel soepelder gaat door Ford Galaxy tunen. Je auto zal rapper optrekken en de performance die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Sneller optrekken
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Beter geluid

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Ford Galaxy 2.2 TDCi 200pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw Ford Galaxy 2.2 TDCi 200pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Ford Galaxy 2.2 TDCi 200pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Ford Galaxy 2.2 TDCi 200pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Ford Galaxy 2.2 TDCi 200pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Ford Galaxy 2.2 TDCi 200pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!
 • We back-uppen uw software eerst
 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto laten chippen voor uw auto kan doen:

Verschillende vormen Ford Galaxy 2.2 TDCi 200pk motor tuning:

Voor het Ford Galaxy 2.2 TDCi 200pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Ford Galaxy 2.2 TDCi 200pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Galaxy 2.2 TDCi 200pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Ford Galaxy 2.2 TDCi 200pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Ford Galaxy 2.2 TDCi 200pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Ford Galaxy 2.2 TDCi 200pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Ford Galaxy 2.2 TDCi 200pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de Ford Galaxy 2.2 TDCi 200pk!

Ford Galaxy 2.2 TDCi 200pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Ford Galaxy 2.2 TDCi 200pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Ford Galaxy 2.2 TDCi 200pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Ford Galaxy 2.2 TDCi 200pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Ford Galaxy 2.2 TDCi 200pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu files tuning Lincoln
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford , zonder dat hierbij veranderingen Ford baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Ford al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.