Ford Galaxy 2.0 TDCi 210pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford galaxy 2.0 tdci 210pk

Stage 1 Ford Galaxy 2.0 TDCi 210pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 210pk 230pk +9.5%
Koppel 450nm 500nm +11.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Ford Galaxy 2.0 TDCi 210pk is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Ford Galaxy is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Ford Galaxy tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je Ford Galaxy 2.0 TDCi 210pk meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Harder geluid
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Meer koppel
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chippen Ford Galaxy 2.0 TDCi 210pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Ford Galaxy 2.0 TDCi 210pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Ford Galaxy 2.0 TDCi 210pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Ford Galaxy 2.0 TDCi 210pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Ford Galaxy 2.0 TDCi 210pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning

 • Goede Ford Galaxychiptuning bestanden in gebruik
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Ford Galaxy 2.0 TDCi 210pk
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Ford Galaxy 2.0 TDCi 210pk
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Ford Galaxy 2.0 TDCi 210pk motor tuning:

Voor het Ford Galaxy 2.0 TDCi 210pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Ford Galaxy 2.0 TDCi 210pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Ford Galaxy 2.0 TDCi 210pk is een veelvoorkomende manier om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Ford Galaxy 2.0 TDCi 210pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 chiptuning Ford Galaxy 2.0 TDCi 210pk

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Ford Galaxy 2.0 TDCi 210pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Ford Galaxy 2.0 TDCi 210pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Ford Galaxy 2.0 TDCi 210pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Ford Galaxy 2.0 TDCi 210pk.

Zo doen wij buiten Ford Galaxy 2.0 TDCi 210pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

MAN tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Ford al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.