Ford Galaxy 2.0 TDCi 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford galaxy 2.0 tdci 150pk

Stage 1 Ford Galaxy 2.0 TDCi 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 195pk +30%
Koppel 370nm 440nm +18.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het standaard programma in de Ford Galaxy 2.0 TDCi 150pk ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Ford Galaxy kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

chiptuning Ford Galaxy 2.0 TDCi 150pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Ford Galaxy 2.0 TDCi 150pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je auto zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt mooier uit uw Ford
 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​​
 • Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, remappenFord Galaxy 2.0 TDCi 150pk?​

Bij stage 1 tuning Ford Galaxy 2.0 TDCi 150pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw Ford Galaxy 2.0 TDCi 150pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Ford Galaxy 2.0 TDCi 150pk om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Ford Galaxy 2.0 TDCi 150pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Ford Galaxy 2.0 TDCi 150pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Ford Galaxy 2.0 TDCi 150pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Ford Galaxy 2.0 TDCi 150pk in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Ford Galaxy 2.0 TDCi 150pk
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Exclusief gebruik van de beste Ford Galaxy 2.0 TDCi 150pk tuning bestanden

Ontdek wat auto chip tunen voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Ford Galaxy 2.0 TDCi 150pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Galaxy 2.0 TDCi 150pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Ford Galaxy 2.0 TDCi 150pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de Ford Galaxy 2.0 TDCi 150pk. Zonder de Ford Galaxy 2.0 TDCi 150pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Ford Galaxy 2.0 TDCi 150pk chiptuning

De naam zegt het al. Bij deze methode van Ford Galaxy 2.0 TDCi 150pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Ford Galaxy 2.0 TDCi 150pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Ford Galaxy 2.0 TDCi 150pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Ford Galaxy 2.0 TDCi 150pk chiptuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Ford Galaxy 2.0 TDCi 150pk ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Ford .

Daarom is je Ford auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.