Ford Galaxy 2.0 EcoBoost 240pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford galaxy 2.0 ecoboost 240pk

Stage 1 Ford Galaxy 2.0 EcoBoost 240pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 240pk 270pk +12.5%
Koppel 345nm 420nm +21.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Wat voor voordelen heeft chiptuning Ford Galaxy 2.0 EcoBoost 240pk?

Het motormanagementsysteem van uw Ford Galaxy is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Ford Galaxy 2.0 EcoBoost 240pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chip tuning Ford Galaxy 2.0 EcoBoost 240pk. Je Ford Galaxy 2.0 EcoBoost 240pk zal rapper accelereren en de performance die hij hiervoor levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Minder brandstof gebruik
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Meer PK’s uit uw auto
 • Geluid klinkt sportiever

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Ford Galaxy 2.0 EcoBoost 240pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Ford Galaxy 2.0 EcoBoost 240pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Ford Galaxy 2.0 EcoBoost 240pk is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Ford Galaxy 2.0 EcoBoost 240pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig

 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Ford Galaxy 2.0 EcoBoost 240pk
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Gebruik van goede Ford Galaxy 2.0 EcoBoost 240pk tuning software
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Ford Galaxy 2.0 EcoBoost 240pk

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Methodes voor Ford Galaxy 2.0 EcoBoost 240pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Ford Galaxy 2.0 EcoBoost 240pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Ford Galaxy 2.0 EcoBoost 240pk is een veelvoorkomende methode om je Ford Galaxy 2.0 EcoBoost 240pk te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Hierdoor is dit een goedkope Ford Galaxy 2.0 EcoBoost 240pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Ford Galaxy 2.0 EcoBoost 240pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze methode hoef je zelfs de Ford Galaxy 2.0 EcoBoost 240pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Ford Galaxy 2.0 EcoBoost 240pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze methode van Ford Galaxy 2.0 EcoBoost 240pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Ford Galaxy 2.0 EcoBoost 240pk. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Ford Galaxy 2.0 EcoBoost 240pk chiptuning. Je Ford Galaxy 2.0 EcoBoost 240pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Ford Galaxy 2.0 EcoBoost 240pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Ford Galaxy 2.0 EcoBoost 240pk ECU programmatuur kennis

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Ford baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Ford auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.