Ford Galaxy 1.9 TDI 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford galaxy 1.9 tdi 110pk

Stage 1 Ford Galaxy 1.9 TDI 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 140pk +27.3%
Koppel 235nm 300nm +27.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft chiptuning Ford Galaxy 1.9 TDI 110pk?

Het motormanagementsysteem van uw Ford Galaxy 1.9 TDI 110pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

In een paar uur kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de Ford Galaxy tunen. Je auto zal vlotter optrekken en de performance die hij hiervoor levert is veel consistenter.

De voordelen Ford Galaxy 1.9 TDI 110pk chiptuning:​​

 • Meer PK’s uit uw auto
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Ford Galaxy 1.9 TDI 110pk
 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Aangenaam rijden​​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Ford Galaxy 1.9 TDI 110pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Ford Galaxy 1.9 TDI 110pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Ford Galaxy 1.9 TDI 110pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Ford Galaxy 1.9 TDI 110pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Ford Galaxy 1.9 TDI 110pk
 • Ontdek wat chiptuning voor u Ford Galaxy 1.9 TDI 110pk kan doen:
 • Gebruik van goede Ford Galaxy 1.9 TDI 110pk tuning bestanden
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Ford Galaxy 1.9 TDI 110pk

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Ford Galaxy 1.9 TDI 110pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Ford Galaxy 1.9 TDI 110pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Galaxy 1.9 TDI 110pk is de meest populaire methode van chiptuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Ford Galaxy 1.9 TDI 110pk met meer performance, zonder dat je Ford Galaxy 1.9 TDI 110pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Ford Galaxy 1.9 TDI 110pk

Met deze term weet je al alles. Bij deze vorm van Ford Galaxy 1.9 TDI 110pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Ford Galaxy 1.9 TDI 110pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Ford Galaxy 1.9 TDI 110pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Ford Galaxy 1.9 TDI 110pk haalt.

Voor wie alles uit hun Ford Galaxy 1.9 TDI 110pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Diepgaande kennis over Ford Galaxy 1.9 TDI 110pk ECU software: onze plus

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Ford Galaxy 1.9 TDI 110pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Ford Galaxy 1.9 TDI 110pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.