Ford Galaxy 1.8 TDCi 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford galaxy 1.8 tdci 100pk

Stage 1 Ford Galaxy 1.8 TDCi 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 140pk +40%
Koppel 280nm 350nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ford Galaxy 1.8 TDCi 100pk chiptunen?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in auto chippen.

Door het chiptunen van uw Ford kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw Ford Galaxy 1.8 TDCi 100pk veel soepelder gaat door tuning Ford Galaxy 1.8 TDCi 100pk. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Meer plezier ​
 • Meer vermogen
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Ford Galaxy 1.8 TDCi 100pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Ford Galaxy 1.8 TDCi 100pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Ford Galaxy 1.8 TDCi 100pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Ford Galaxy 1.8 TDCi 100pk nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je Ford Galaxy 1.8 TDCi 100pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Na het Ford Galaxy 1.8 TDCi 100pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Ford Galaxy 1.8 TDCi 100pk.

Veilige chip tuning

 • Specialistische kennis
 • Goede Ford Galaxychiptuning software in gebruik
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Ford Galaxy 1.8 TDCi 100pk

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Ford Galaxy 1.8 TDCi 100pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Ford Galaxy 1.8 TDCi 100pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Ford Galaxy 1.8 TDCi 100pk is een geliefde manier om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Ford Galaxy 1.8 TDCi 100pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Ford Galaxy 1.8 TDCi 100pk met meer performance, zonder dat je Ford Galaxy 1.8 TDCi 100pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Ford Galaxy 1.8 TDCi 100pk

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Ford Galaxy 1.8 TDCi 100pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Ford Galaxy 1.8 TDCi 100pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Ford Galaxy 1.8 TDCi 100pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Ford Galaxy 1.8 TDCi 100pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Ford Galaxy 1.8 TDCi 100pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Ford Galaxy 1.8 TDCi 100pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Ford auto.

Daarom is je Ford al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.