Ford Galaxy 1.5 EcoBoost 160pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford galaxy 1.5 ecoboost 160pk

Stage 1 Ford Galaxy 1.5 EcoBoost 160pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 160pk 190pk +18.8%
Koppel 240nm 340nm +41.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1499 CC
Type ecu Bosch MED17.0 & Siemens/Continental EMS2510
Compressieverhouding 10,0 : 1
Boring X slag 79,0 X 81,4 mm
Motornummer UNCJ

Ford tuning

Wat voor voordelen heeft chiptuning Ford Galaxy 1.5 EcoBoost 160pk?

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Ford Galaxy kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Ford Galaxy heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chiptuning Ford Galaxy 1.5 EcoBoost 160pk. Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je Ford Galaxy 1.5 EcoBoost 160pk meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer koppel
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Beter geluid
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat dat precies, remappen van een Ford Galaxy 1.5 EcoBoost 160pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw Ford Galaxy 1.5 EcoBoost 160pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Ford Galaxy 1.5 EcoBoost 160pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Ford Galaxy 1.5 EcoBoost 160pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Ford Galaxy 1.5 EcoBoost 160pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Ford Galaxy 1.5 EcoBoost 160pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Ford Galaxy 1.5 EcoBoost 160pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Ford Galaxy 1.5 EcoBoost 160pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Na het Ford Galaxy 1.5 EcoBoost 160pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning

 • Een kopie van de oude staat
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Gebruik van de beste Ford Galaxy 1.5 EcoBoost 160pk chiptuning software

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Verschillende vormen Ford Galaxy 1.5 EcoBoost 160pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Ford Galaxy 1.5 EcoBoost 160pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Ford Galaxy 1.5 EcoBoost 160pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Ford Galaxy 1.5 EcoBoost 160pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Ford Galaxy 1.5 EcoBoost 160pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de Ford Galaxy 1.5 EcoBoost 160pk!

Stage 2 chiptuning Ford Galaxy 1.5 EcoBoost 160pk

De naam zegt het al. Bij deze methode van Ford Galaxy 1.5 EcoBoost 160pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Ford Galaxy 1.5 EcoBoost 160pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Ford Galaxy 1.5 EcoBoost 160pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Ford Galaxy 1.5 EcoBoost 160pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Ford Galaxy 1.5 EcoBoost 160pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Ford Galaxy 1.5 EcoBoost 160pk ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Jaguar zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford , zonder dat hierbij aanpassingen Ford baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Ford auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.