Ford Focus 2.3 EcoBoost RS 350pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford focus 2.3 ecoboost rs 350pk

Stage 1 Ford Focus 2.3 EcoBoost RS 350pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 350pk 370pk +5.7%
Koppel 440nm 530nm +20.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu van uw Ford Focus is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Ford Focus vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Ford Focus tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Ford Focus 2.3 EcoBoost RS 350pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer performance
 • Meer rijplezier ​
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Beter geluid uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Ford Focus 2.3 EcoBoost RS 350pk?​

Bij stage one tuning Ford Focus 2.3 EcoBoost RS 350pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Ford Focus 2.3 EcoBoost RS 350pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Ford Focus 2.3 EcoBoost RS 350pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Ford Focus 2.3 EcoBoost RS 350pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Ford Focus 2.3 EcoBoost RS 350pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Ford Focus 2.3 EcoBoost RS 350pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Ford Focus 2.3 EcoBoost RS 350pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Een kopie van de oude staat
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Gebruik van de beste Ford Focus 2.3 EcoBoost RS 350pk chiptuning files
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Ontdek wat chip tuning voor u Ford Focus 2.3 EcoBoost RS 350pk auto kan doen:

Methodes voor Ford Focus 2.3 EcoBoost RS 350pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 Ford Focus 2.3 EcoBoost RS 350pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Focus 2.3 EcoBoost RS 350pk is de meest populaire methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Ford Focus 2.3 EcoBoost RS 350pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Ford Focus 2.3 EcoBoost RS 350pk aanpassen. Zonder de Ford Focus 2.3 EcoBoost RS 350pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Ford Focus 2.3 EcoBoost RS 350pk chiptuning

Met deze naam weet je al alles. Bij deze vorm van Ford Focus 2.3 EcoBoost RS 350pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Ford Focus 2.3 EcoBoost RS 350pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Ford Focus 2.3 EcoBoost RS 350pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast Ford Focus 2.3 EcoBoost RS 350pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Ford Focus 2.3 EcoBoost RS 350pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford , zonder dat hierbij veranderingen Ford baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.