Ford Focus 2.0 TDCi 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford focus 2.0 tdci 150pk

Stage 1 Ford Focus 2.0 TDCi 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 195pk +30%
Koppel 370nm 440nm +18.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ford Focus 2.0 TDCi 150pk auto chiptunen?

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ford chip tuning.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Ford Focus 2.0 TDCi 150pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

chip tuning Ford Focus 2.0 TDCi 150pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Ford Focus veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je auto zal rapper optrekken en de performance die hij hierbij geeft is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Ford Focus 2.0 TDCi 150pk:​​

 • Beter geluid uit uw auto
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer vermogen
 • Comfortabeler rijden​ met uw Ford Focus 2.0 TDCi 150pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Ford Focus 2.0 TDCi 150pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw Ford Focus 2.0 TDCi 150pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Ford Focus 2.0 TDCi 150pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Ford Focus 2.0 TDCi 150pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Ford Focus 2.0 TDCi 150pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Ford Focus 2.0 TDCi 150pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. Zonder uw Ford Focus 2.0 TDCi 150pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Ford Focus 2.0 TDCi 150pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning

 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van beste chiptuning software
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Ford Focus 2.0 TDCi 150pk
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Ford Focus 2.0 TDCi 150pk wordt!

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Ford Focus 2.0 TDCi 150pk kan worden!

Methodes voor Ford Focus 2.0 TDCi 150pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Ford Focus 2.0 TDCi 150pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Ford Focus 2.0 TDCi 150pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Ford Focus 2.0 TDCi 150pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Ford Focus 2.0 TDCi 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Ford Focus 2.0 TDCi 150pk

De naam zegt het al. Bij deze methode van Ford Focus 2.0 TDCi 150pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Ford Focus 2.0 TDCi 150pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Ford Focus 2.0 TDCi 150pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Ford Focus 2.0 TDCi 150pk haalt.

Deze vorm van Ford Focus 2.0 TDCi 150pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software inzicht

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Ford Focus 2.0 TDCi 150pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Saab ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Ford chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Ford auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ford auto doen.