Ford Focus 1.8 TDCi 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford focus 1.8 tdci 115pk

Stage 1 Ford Focus 1.8 TDCi 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 140pk +21.7%
Koppel 250nm 350nm +40%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft chiptuning Ford Focus 1.8 TDCi 115pk?

De standaard software in de motor controller van uw Ford Focus 1.8 TDCi 115pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Ford Focus vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chip tuning.

In enkele uren kan je Ford Focus door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Ford Focus 1.8 TDCi 115pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

chip tuning Ford Focus 1.8 TDCi 115pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat hij vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer vermogen
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Ford Focus 1.8 TDCi 115pk
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​

Hoe gaat dat precies, chiptuningFord Focus 1.8 TDCi 115pk?​

Voor stage één tuning Ford Focus 1.8 TDCi 115pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze inhouse Ford Focus 1.8 TDCi 115pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Ford Focus 1.8 TDCi 115pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Ford Focus 1.8 TDCi 115pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Ford Focus 1.8 TDCi 115pk.

Veilige chiptuning

 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Gebruik van de beste Ford Focus 1.8 TDCi 115pk chiptuning bestanden
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Ford Focus 1.8 TDCi 115pk

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: Ford Focus 1.8 TDCi 115pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Ford Focus 1.8 TDCi 115pk is een geliefde methode om je Ford Focus 1.8 TDCi 115pk te chiptunen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Ford Focus 1.8 TDCi 115pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Met deze methode hoef je zelfs de Ford Focus 1.8 TDCi 115pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Ford Focus 1.8 TDCi 115pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Ford Focus 1.8 TDCi 115pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Ford Focus 1.8 TDCi 115pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Ford Focus 1.8 TDCi 115pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Ford Focus 1.8 TDCi 115pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford , zonder dat hierbij veranderingen Ford baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Ford .

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Ford en bent u uw Ford dus even kwijt.