Ford Focus 1.5 Ecoblue 95pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford focus 1.5 ecoblue 95pk

Stage 1 Ford Focus 1.5 Ecoblue 95pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 95pk 145pk +52.6%
Koppel 300nm 360nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Wat voor voordelen heeft chiptuning Ford Focus 1.5 Ecoblue 95pk?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chip tuning Ford Focus 1.5 Ecoblue 95pk. Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je Ford Focus 1.5 Ecoblue 95pk meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Comfortabeler rijden​​
 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Harder geluid uit uw Ford

Hoe gaat dat precies, chippenFord Focus 1.5 Ecoblue 95pk?​

Voor stage one tunen Ford Focus 1.5 Ecoblue 95pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw Ford Focus 1.5 Ecoblue 95pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Ford Focus 1.5 Ecoblue 95pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Ford Focus 1.5 Ecoblue 95pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Ford Focus 1.5 Ecoblue 95pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Ford Focus 1.5 Ecoblue 95pk is uitgebreid getest op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. Zonder uw Ford Focus 1.5 Ecoblue 95pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Ford Focus 1.5 Ecoblue 95pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Ford Focus 1.5 Ecoblue 95pk.

Veilige chiptuning

 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede chiptuning files
 • We back-uppen uw software eerst

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Ford Focus 1.5 Ecoblue 95pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Ford Focus 1.5 Ecoblue 95pk is een geliefde methode om je Ford Focus 1.5 Ecoblue 95pk te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Ford Focus 1.5 Ecoblue 95pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Ford Focus 1.5 Ecoblue 95pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode hoef je zelfs de Ford Focus 1.5 Ecoblue 95pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Ford Focus 1.5 Ecoblue 95pk chiptuning

Met deze term weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Ford Focus 1.5 Ecoblue 95pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Ford Focus 1.5 Ecoblue 95pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Ford Focus 1.5 Ecoblue 95pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Ford Focus 1.5 Ecoblue 95pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Ford Focus 1.5 Ecoblue 95pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Ford Focus 1.5 Ecoblue 95pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Ford baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Ford auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Ford en bent u uw Ford dus even kwijt.