Ford Focus 1.5 Ecoblue 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford focus 1.5 ecoblue 120pk

Stage 1 Ford Focus 1.5 Ecoblue 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 145pk +20.8%
Koppel 300nm 360nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Ontdek wat chiptuning voor uw Ford Focus 1.5 Ecoblue 120pk kan doen:

De ecu software van uw Ford Focus 1.5 Ecoblue 120pk is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Ford Focus een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Ford Focus 1.5 Ecoblue 120pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Ford Focus chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat de auto sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Ford Focus 1.5 Ecoblue 120pk
 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt beter
 • Meer vermogen

Hoe gaat dat precies, chippenFord Focus 1.5 Ecoblue 120pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Ford Focus 1.5 Ecoblue 120pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Ford Focus 1.5 Ecoblue 120pk engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Ford Focus 1.5 Ecoblue 120pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Ford Focus 1.5 Ecoblue 120pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Ford Focus 1.5 Ecoblue 120pk waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Ford Focus 1.5 Ecoblue 120pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Ford auto
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede Ford Focustuning bestanden in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Ford Focus 1.5 Ecoblue 120pk motor tuning:

Voor het Ford Focus 1.5 Ecoblue 120pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Ford Focus 1.5 Ecoblue 120pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Ford Focus 1.5 Ecoblue 120pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Ford Focus 1.5 Ecoblue 120pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Ford Focus 1.5 Ecoblue 120pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Ford Focus 1.5 Ecoblue 120pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Ford Focus 1.5 Ecoblue 120pk

Met deze naam weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Ford Focus 1.5 Ecoblue 120pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Ford Focus 1.5 Ecoblue 120pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software inzicht

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Ford Focus 1.5 Ecoblue 120pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Ford Focus 1.5 Ecoblue 120pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Ford Focus 1.5 Ecoblue 120pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

tuning ecu Mitsubishi
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Ford .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.