Ford Focus 1.0 Ecoboost 125pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford focus 1.0 ecoboost 125pk

Stage 1 Ford Focus 1.0 Ecoboost 125pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 125pk 145pk +16%
Koppel 200nm 240nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Ontdek wat chiptuning voor uw Ford Focus 1.0 Ecoboost 125pk auto kan doen:

De standaard software in de Ford Focus 1.0 Ecoboost 125pk ecu van uw Ford Focus is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het motor tunen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Ford Focus door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Ford Focus 1.0 Ecoboost 125pk gaat u merken dat uw Ford Focus veel soepelder rijdt door chip tuning Ford Focus 1.0 Ecoboost 125pk. Je Ford Focus 1.0 Ecoboost 125pk zal vlotter accelereren en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer koppel uit uw Ford
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat dat precies, chiptuningFord Focus 1.0 Ecoboost 125pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Ford Focus 1.0 Ecoboost 125pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Ford Focus 1.0 Ecoboost 125pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Ford Focus 1.0 Ecoboost 125pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Ford Focus 1.0 Ecoboost 125pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Ford Focus 1.0 Ecoboost 125pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Ford Focus 1.0 Ecoboost 125pk kan worden!
 • De beste Ford Focustuning files in gebruik
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Ford Focus 1.0 Ecoboost 125pk
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Ford Focus 1.0 Ecoboost 125pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Ford Focus 1.0 Ecoboost 125pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Ford Focus 1.0 Ecoboost 125pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Focus 1.0 Ecoboost 125pk is de meest gevraagde methode van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Ford Focus 1.0 Ecoboost 125pk.

Daardoor is dit een goedkope Ford Focus 1.0 Ecoboost 125pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Ford Focus 1.0 Ecoboost 125pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Ford Focus 1.0 Ecoboost 125pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Ford Focus 1.0 Ecoboost 125pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Ford Focus 1.0 Ecoboost 125pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Ford Focus 1.0 Ecoboost 125pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Ford Focus 1.0 Ecoboost 125pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Ford Focus 1.0 Ecoboost 125pk.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten Ford Focus 1.0 Ecoboost 125pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Ford Focus 1.0 Ecoboost 125pk als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

tuning ecu Vauxhall
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ford doen.