Ford Fiesta 2.0i 16v ST 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford fiesta 2.0i 16v st 150pk

Stage 1 Ford Fiesta 2.0i 16v ST 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 165pk +10%
Koppel 190nm 205nm +7.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ford Fiesta 2.0i 16v ST 150pk chiptunen?

De ecu van uw Ford Fiesta is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in software tunen.

Door het tunen van uw Ford kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Ford Fiesta tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer plezier ​
 • Beter geluid

Hoe gaat dat precies, remappen van een Ford Fiesta 2.0i 16v ST 150pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Ford Fiesta 2.0i 16v ST 150pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Ford Fiesta 2.0i 16v ST 150pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Ford Fiesta 2.0i 16v ST 150pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Ford Fiesta 2.0i 16v ST 150pk waarborgen. Zonder uw Ford Fiesta 2.0i 16v ST 150pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je Ford Fiesta 2.0i 16v ST 150pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Na het Ford Fiesta 2.0i 16v ST 150pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze auto tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Goede Ford Fiestatuning bestanden in gebruik
 • Een kopie van de oude staat
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Ford Fiesta 2.0i 16v ST 150pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Ford Fiesta 2.0i 16v ST 150pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Ford Fiesta 2.0i 16v ST 150pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Ford Fiesta 2.0i 16v ST 150pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Ford Fiesta 2.0i 16v ST 150pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Via deze methode hoef je zelfs de Ford Fiesta 2.0i 16v ST 150pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Ford Fiesta 2.0i 16v ST 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Ford Fiesta 2.0i 16v ST 150pk!

Stage 2 Ford Fiesta 2.0i 16v ST 150pk chiptuning

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze vorm van Ford Fiesta 2.0i 16v ST 150pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Ford Fiesta 2.0i 16v ST 150pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Ford Fiesta 2.0i 16v ST 150pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde notie over Ford Fiesta 2.0i 16v ST 150pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Ford auto en bent u uw Ford dus even kwijt.