Ford Fiesta 1.6 TDCI 95pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford fiesta 1.6 tdci 95pk

Stage 1 Ford Fiesta 1.6 TDCI 95pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 95pk 115pk +21.1%
Koppel 205nm 260nm +26.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft chiptuning Ford Fiesta 1.6 TDCI 95pk?

De ecu software van uw Ford Fiesta is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door Ford Fiesta chip tunen. Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw Ford Fiesta 1.6 TDCI 95pk:​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Minder brandstof gebruik
 • Sportiever geluid uit uw Ford
 • Meer vermogen uit uw auto

Hoe werkt het?​

Bij stage one chiptuning Ford Fiesta 1.6 TDCI 95pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Ford Fiesta 1.6 TDCI 95pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Ford Fiesta 1.6 TDCI 95pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Ford Fiesta 1.6 TDCI 95pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Ford Fiesta 1.6 TDCI 95pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Ford Fiesta 1.6 TDCI 95pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Ford Fiesta 1.6 TDCI 95pk nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je Ford Fiesta 1.6 TDCI 95pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Ford Fiesta 1.6 TDCI 95pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • Specialistische kennis
 • Een kopie van de oude staat
 • Ontdek wat het chippen voor uw Ford Fiesta 1.6 TDCI 95pk kan doen:

Ontdek wat auto chip tuning voor uw auto kan doen:

Verschillende vormen Ford Fiesta 1.6 TDCI 95pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Ford Fiesta 1.6 TDCI 95pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Ford Fiesta 1.6 TDCI 95pk is een veelvoorkomende manier om je Ford Fiesta 1.6 TDCI 95pk te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Ford Fiesta 1.6 TDCI 95pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Ford Fiesta 1.6 TDCI 95pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Ford Fiesta 1.6 TDCI 95pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Ford Fiesta 1.6 TDCI 95pk

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Ford Fiesta 1.6 TDCI 95pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Ford Fiesta 1.6 TDCI 95pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Ford Fiesta 1.6 TDCI 95pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische Ford Fiesta 1.6 TDCI 95pk ECU software inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Iveco motor ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Ford en bent u uw Ford auto dus even kwijt.