Ford Fiesta 1.6 TDCI 16v 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford fiesta 1.6 tdci 16v 90pk

Stage 1 Ford Fiesta 1.6 TDCI 16v 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 115pk +27.8%
Koppel 204nm 260nm +27.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ford Fiesta 1.6 TDCI 16v 90pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Ford Fiesta 1.6 TDCI 16v 90pk is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Ford Fiesta een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Ford Fiesta 1.6 TDCI 16v 90pk gaat u merken dat uw Ford Fiesta veel lekkerder rijdt door Ford Fiesta tunen. Doordat de auto sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Geluid klinkt harder
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer vermogen uit uw auto

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze inhouse Ford Fiesta 1.6 TDCI 16v 90pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Ford Fiesta 1.6 TDCI 16v 90pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. Zonder uw Ford Fiesta 1.6 TDCI 16v 90pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Ford Fiesta 1.6 TDCI 16v 90pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Ford Fiesta 1.6 TDCI 16v 90pk
 • Goede Ford Fiestachiptuning software in gebruik
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Ontdek wat auto tuning voor u Ford Fiesta 1.6 TDCI 16v 90pk auto kan doen:

Methodes voor Ford Fiesta 1.6 TDCI 16v 90pk motor tuning:

Voor het Ford Fiesta 1.6 TDCI 16v 90pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Ford Fiesta 1.6 TDCI 16v 90pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Fiesta 1.6 TDCI 16v 90pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Ford Fiesta 1.6 TDCI 16v 90pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze methode moet je zelfs de Ford Fiesta 1.6 TDCI 16v 90pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Ford Fiesta 1.6 TDCI 16v 90pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Ford Fiesta 1.6 TDCI 16v 90pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Ford Fiesta 1.6 TDCI 16v 90pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Ford Fiesta 1.6 TDCI 16v 90pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Ford Fiesta 1.6 TDCI 16v 90pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Ford Fiesta 1.6 TDCI 16v 90pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische Ford Fiesta 1.6 TDCI 16v 90pk ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

Chrysler ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Ford .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Ford dus even kwijt.