Ford Fiesta 1.5 TDCi 85pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford fiesta 1.5 tdci 85pk

Stage 1 Ford Fiesta 1.5 TDCi 85pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 85pk 120pk +41.2%
Koppel 215nm 270nm +25.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft tuning Ford Fiesta 1.5 TDCi 85pk?

De ecu van uw Ford Fiesta is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in software tunen.

In een paar uur kan je Ford Fiesta met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chiptuning Ford Fiesta 1.5 TDCi 85pk. Je Ford Fiesta 1.5 TDCi 85pk zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hierbij levert is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Meer koppel
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Ford Fiesta 1.5 TDCi 85pk
 • Sportiever geluid

Hoe gaat dat precies, remappenFord Fiesta 1.5 TDCi 85pk?​

Bij stage 1 chippen Ford Fiesta 1.5 TDCi 85pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Ford Fiesta 1.5 TDCi 85pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Ford Fiesta 1.5 TDCi 85pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Ford Fiesta 1.5 TDCi 85pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Ford Fiesta 1.5 TDCi 85pk nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Ford Fiesta 1.5 TDCi 85pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Exclusief gebruik van de beste Ford Fiesta 1.5 TDCi 85pk tuning bestanden
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Ford Fiesta 1.5 TDCi 85pk
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Ford Fiesta 1.5 TDCi 85pk kan worden!

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Ford Fiesta 1.5 TDCi 85pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Ford Fiesta 1.5 TDCi 85pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Fiesta 1.5 TDCi 85pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Daardoor is dit een voordelige Ford Fiesta 1.5 TDCi 85pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. Via deze manier hoef je zelfs de Ford Fiesta 1.5 TDCi 85pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Ford Fiesta 1.5 TDCi 85pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Ford Fiesta 1.5 TDCi 85pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Ford Fiesta 1.5 TDCi 85pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Ford Fiesta 1.5 TDCi 85pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Ford Fiesta 1.5 TDCi 85pk.

Gespecialiseerde notie over Ford Fiesta 1.5 TDCi 85pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Ford chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.