Ford Fiesta 1.5 TDCI 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford fiesta 1.5 tdci 75pk

Stage 1 Ford Fiesta 1.5 TDCI 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 95pk +26.7%
Koppel 185nm 245nm +32.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ford Fiesta 1.5 TDCI 75pk auto chiptunen?

Het standaard programma in de motor computer van uw Ford Fiesta 1.5 TDCI 75pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw Ford Fiesta vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Ford Fiesta kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Ford Fiesta 1.5 TDCI 75pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw Ford Fiesta veel lekkerder rijdt door Ford Fiesta chip tunen. Je Ford Fiesta 1.5 TDCI 75pk zal sneller accelereren en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Minder brandstof gebruik
 • Sneller optrekken uit uw Ford
 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Ford Fiesta 1.5 TDCI 75pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze inhouse Ford Fiesta 1.5 TDCI 75pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Ford Fiesta 1.5 TDCI 75pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Ford Fiesta 1.5 TDCI 75pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Ford Fiesta 1.5 TDCI 75pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Ford Fiesta 1.5 TDCI 75pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Ford Fiesta 1.5 TDCI 75pk werd uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw Ford Fiesta 1.5 TDCI 75pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Ford Fiesta 1.5 TDCI 75pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • We back-uppen uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Ontdek wat chiptuning voor u Ford Fiesta 1.5 TDCI 75pk kan doen:
 • Goede Ford Fiestatuning bestanden in gebruik
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen

Ontdek wat auto chippen voor uw Ford Fiesta 1.5 TDCI 75pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Ford Fiesta 1.5 TDCI 75pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Ford Fiesta 1.5 TDCI 75pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Ford Fiesta 1.5 TDCI 75pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Ford Fiesta 1.5 TDCI 75pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Via deze methode hoef je zelfs de Ford Fiesta 1.5 TDCI 75pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Ford Fiesta 1.5 TDCI 75pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Ford Fiesta 1.5 TDCI 75pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Ford Fiesta 1.5 TDCI 75pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Ford Fiesta 1.5 TDCI 75pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Ford Fiesta 1.5 TDCI 75pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Ford Fiesta 1.5 TDCI 75pk.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Ford Fiesta 1.5 TDCI 75pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Ford Fiesta 1.5 TDCI 75pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Ford Fiesta 1.5 TDCI 75pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

MAN ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford , zonder dat hierbij aanpassingen Ford baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Ford auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Ford en bent u uw Ford auto dus even kwijt.