Ford Fiesta 1.4 TDCI 68pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford fiesta 1.4 tdci 68pk

Stage 1 Ford Fiesta 1.4 TDCI 68pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 68pk 92pk +35.3%
Koppel 160nm 210nm +31.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 1398 CC
Type ecu Siemens/Continental SID802 & Siemens/Continental SID804
Compressieverhouding 18,0 : 1
Boring X slag 73,7 X 82,0 mm
Motornummer F6JB

Ford tuning

Wat voor voordelen heeft chiptuning Ford Fiesta 1.4 TDCI 68pk?

Het motormanagementsysteem van uw Ford Fiesta is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Ford Fiesta door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw Ford Fiesta 1.4 TDCI 68pk gaat u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door chiptuning Ford Fiesta 1.4 TDCI 68pk. Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Ford Fiesta 1.4 TDCI 68pk:​​

 • Meer performance
 • Comfortabeler rijden​ met uw Ford Fiesta 1.4 TDCI 68pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt mooier

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Ford Fiesta 1.4 TDCI 68pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Ford Fiesta 1.4 TDCI 68pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Ford Fiesta 1.4 TDCI 68pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Ford Fiesta 1.4 TDCI 68pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Je Ford Fiesta 1.4 TDCI 68pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Ford Fiesta 1.4 TDCI 68pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Ford Fiesta 1.4 TDCI 68pk
 • Goede Ford Fiestatuning bestanden in gebruik
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Ford auto
 • Goede accu voeding tijdens het chippen

Ontdek wat auto tuning voor uw Ford Fiesta 1.4 TDCI 68pk auto kan doen:

Verschillende vormen Ford Fiesta 1.4 TDCI 68pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Ford Fiesta 1.4 TDCI 68pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Ford Fiesta 1.4 TDCI 68pk is een geliefde methode om je Ford Fiesta 1.4 TDCI 68pk te chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Hierdoor is dit een goedkope Ford Fiesta 1.4 TDCI 68pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Ford Fiesta 1.4 TDCI 68pk. Zonder de Ford Fiesta 1.4 TDCI 68pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Ford Fiesta 1.4 TDCI 68pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de auto!

Chiptuning Ford Fiesta 1.4 TDCI 68pk Stage 2

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Ford Fiesta 1.4 TDCI 68pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Ford Fiesta 1.4 TDCI 68pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Ford Fiesta 1.4 TDCI 68pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Ford Fiesta 1.4 TDCI 68pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Ford Fiesta 1.4 TDCI 68pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

externe ecu tuning Mazda
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Ford chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Ford auto en bent u uw auto dus even kwijt.