Ford Fiesta 1.25i 60pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford fiesta 1.25i 60pk

Stage 1 Ford Fiesta 1.25i 60pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 60pk 82pk +36.7%
Koppel 114nm 116nm +1.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590

Koppel (NM)

NM voorNM na0153045607590105120

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ford Fiesta 1.25i 60pk chiptunen?

Het standaard programma in de ecu van uw Ford Fiesta 1.25i 60pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het tunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Ford Fiesta 1.25i 60pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Ford Fiesta heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw Ford Fiesta 1.25i 60pk veel soepelder rijdt door tuning Ford Fiesta 1.25i 60pk. Je auto zal sneller accelereren en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sneller optrekken
 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt beter

Hoe werkt het?​

Bij stage one tunen Ford Fiesta 1.25i 60pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw Ford Fiesta 1.25i 60pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Ford Fiesta 1.25i 60pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Ford Fiesta 1.25i 60pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Ford Fiesta 1.25i 60pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Na het Ford Fiesta 1.25i 60pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Ford Fiesta 1.25i 60pk kan worden!
 • Exclusief gebruik van goede Ford Fiesta 1.25i 60pk tuning software
 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • We back-uppen uw software eerst

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Ford Fiesta 1.25i 60pk kan doen:

Verschillende vormen Ford Fiesta 1.25i 60pk motor tuning:

Voor het Ford Fiesta 1.25i 60pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Ford Fiesta 1.25i 60pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Fiesta 1.25i 60pk is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Ford Fiesta 1.25i 60pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Ford Fiesta 1.25i 60pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Ford Fiesta 1.25i 60pk

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Ford Fiesta 1.25i 60pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Ford Fiesta 1.25i 60pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Ford Fiesta 1.25i 60pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Ford Fiesta 1.25i 60pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Ford Fiesta 1.25i 60pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Ford Fiesta 1.25i 60pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

tuning ecu Holden
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ford auto doen.