Ford Edge 2.0T Ecoboost 245pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford edge 2.0t ecoboost 245pk

Stage 1 Ford Edge 2.0T Ecoboost 245pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 245pk 270pk +10.2%
Koppel 373nm 430nm +15.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft tuning Ford Edge 2.0T Ecoboost 245pk?

Het motormanagementsysteem van uw Ford Edge is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tunen.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door Ford Edge chip tunen. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je Ford Edge meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Beter geluid uit uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Meer performance uit uw Ford

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Ford Edge 2.0T Ecoboost 245pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Ford Edge 2.0T Ecoboost 245pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Ford Edge 2.0T Ecoboost 245pk nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Ford Edge 2.0T Ecoboost 245pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning

 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Een kopie van de oude staat
 • Gebruik van goede tuning files
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Ford Edge 2.0T Ecoboost 245pk
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

Verschillende vormen Ford Edge 2.0T Ecoboost 245pk motor tuning:

Voor het Ford Edge 2.0T Ecoboost 245pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Ford Edge 2.0T Ecoboost 245pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Edge 2.0T Ecoboost 245pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Ford Edge 2.0T Ecoboost 245pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Ford Edge 2.0T Ecoboost 245pk

De naam zegt het al. Bij deze methode van Ford Edge 2.0T Ecoboost 245pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de Ford Edge 2.0T Ecoboost 245pk. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Ford Edge 2.0T Ecoboost 245pk chiptuning. Hierbij pas je de Ford Edge 2.0T Ecoboost 245pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Ford Edge 2.0T Ecoboost 245pk haalt.

Stage 2 Ford Edge 2.0T Ecoboost 245pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over Ford Edge 2.0T Ecoboost 245pk ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Ford Edge 2.0T Ecoboost 245pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Ford Edge 2.0T Ecoboost 245pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Ford Edge 2.0T Ecoboost 245pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ford auto doen.