Ford Edge 2.0 TDCi 210pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford edge 2.0 tdci 210pk

Stage 1 Ford Edge 2.0 TDCi 210pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 210pk 230pk +9.5%
Koppel 450nm 500nm +11.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500

Ontdek wat chiptuning voor uw Ford Edge 2.0 TDCi 210pk kan doen:

De standaard software in de motor computer van uw Ford Edge 2.0 TDCi 210pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ford auto motor tuning.

In een paar uur kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Ford Edge heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Ford Edge chip tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je Ford Edge 2.0 TDCi 210pk meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer performance
 • Sportiever geluid

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Ford Edge 2.0 TDCi 210pk?​

Bij stage one chiptuning Ford Edge 2.0 TDCi 210pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Ford Edge 2.0 TDCi 210pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Ford Edge 2.0 TDCi 210pk om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Ford Edge 2.0 TDCi 210pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Ford Edge 2.0 TDCi 210pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Ford Edge 2.0 TDCi 210pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Ford Edge 2.0 TDCi 210pk werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Ford Edge 2.0 TDCi 210pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • Een back-up van de oude staat
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Ford Edge 2.0 TDCi 210pk kan worden!

Ontdek wat auto chippen voor u Ford Edge 2.0 TDCi 210pk kan doen:

Methodes voor Ford Edge 2.0 TDCi 210pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Ford Edge 2.0 TDCi 210pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Ford Edge 2.0 TDCi 210pk is een populaire manier om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Ford Edge 2.0 TDCi 210pk zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. Zonder de Ford Edge 2.0 TDCi 210pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Ford Edge 2.0 TDCi 210pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Ford Edge 2.0 TDCi 210pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Ford Edge 2.0 TDCi 210pk, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Ford Edge 2.0 TDCi 210pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Ford Edge 2.0 TDCi 210pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Ford Edge 2.0 TDCi 210pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

Subaru motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Ford al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ford auto doen.