Ford Edge 2.0 TDCi 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford edge 2.0 tdci 180pk

Stage 1 Ford Edge 2.0 TDCi 180pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 180pk 200pk +11.1%
Koppel 400nm 450nm +12.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ford Edge 2.0 TDCi 180pk chiptunen?

De ecu van uw Ford Edge is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Ford Edge vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ford chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Ford Edge kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de tuning Ford Edge 2.0 TDCi 180pk. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Ford Edge 2.0 TDCi 180pk chiptuning:​​

 • Minder brandstof gebruik van uw Ford Edge 2.0 TDCi 180pk
 • Sportiever geluid uit uw Ford
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Meer koppel uit uw Ford

Hoe werkt het?​

Voor stage één chippen Ford Edge 2.0 TDCi 180pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw Ford Edge 2.0 TDCi 180pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Ford Edge 2.0 TDCi 180pk hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je Ford Edge 2.0 TDCi 180pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Na het Ford Edge 2.0 TDCi 180pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door

 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Ford Edge 2.0 TDCi 180pk wordt!
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Ford Edge 2.0 TDCi 180pk
 • Gebruik van de beste Ford Edge 2.0 TDCi 180pk tuning software
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto tuning voor u Ford Edge 2.0 TDCi 180pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Ford Edge 2.0 TDCi 180pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Ford Edge 2.0 TDCi 180pk is een populaire manier om je Ford Edge 2.0 TDCi 180pk te chiptunen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Ford Edge 2.0 TDCi 180pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Ford Edge 2.0 TDCi 180pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Ford Edge 2.0 TDCi 180pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Ford Edge 2.0 TDCi 180pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Ford Edge 2.0 TDCi 180pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Ford Edge 2.0 TDCi 180pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Ford Edge 2.0 TDCi 180pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Diepgaande kennis over Ford Edge 2.0 TDCi 180pk ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Ford Edge 2.0 TDCi 180pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Ford Edge 2.0 TDCi 180pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Ford baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.