Ford Edge 2.0 Ecoboost 245pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford edge 2.0 ecoboost 245pk

Stage 1 Ford Edge 2.0 Ecoboost 245pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 245pk 270pk +10.2%
Koppel 365nm 415nm +13.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ford Edge 2.0 Ecoboost 245pk auto chiptunen?

Het standaard programma in de motor computer van uw Ford Edge is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

tuning Ford Edge 2.0 Ecoboost 245pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Ford Edge veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat de auto sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt beter
 • Meer PK’s
 • Meer plezier ​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Ford Edge 2.0 Ecoboost 245pk

Hoe gaat dat precies, chippen van een Ford Edge 2.0 Ecoboost 245pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Ford Edge 2.0 Ecoboost 245pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Ford Edge 2.0 Ecoboost 245pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Ford Edge 2.0 Ecoboost 245pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Ford Edge 2.0 Ecoboost 245pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Na het Ford Edge 2.0 Ecoboost 245pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Ford Edge 2.0 Ecoboost 245pk.

Onze chip tuning is veilig

 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Goede Ford Edgetuning files in gebruik
 • Een kopie van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Ford Edge 2.0 Ecoboost 245pk
 • Goede accu voeding gedurende het tunen

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Ford Edge 2.0 Ecoboost 245pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Ford Edge 2.0 Ecoboost 245pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gekende manier voor het Ford Edge 2.0 Ecoboost 245pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Ford Edge 2.0 Ecoboost 245pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Ford Edge 2.0 Ecoboost 245pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Ford Edge 2.0 Ecoboost 245pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de Ford Edge 2.0 Ecoboost 245pk!

Chiptuning Ford Edge 2.0 Ecoboost 245pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Ford Edge 2.0 Ecoboost 245pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Ford Edge 2.0 Ecoboost 245pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Ford Edge 2.0 Ecoboost 245pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Ford Edge 2.0 Ecoboost 245pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Ford en bent u uw Ford dus even kwijt.