Ford E-Series 4.6 V8 225pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford e-series 4.6 v8 225pk

Stage 1 Ford E-Series 4.6 V8 225pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 225pk 245pk +8.9%
Koppel 388nm 410nm +5.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw Ford E-Series 4.6 V8 225pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chiptuning Ford E-Series 4.6 V8 225pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Ford E-Series 4.6 V8 225pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je Ford E-Series meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt sportiever uit uw Ford
 • Meer performance
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier ​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Ford E-Series 4.6 V8 225pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Ford E-Series 4.6 V8 225pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Ford E-Series 4.6 V8 225pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Ford E-Series 4.6 V8 225pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Ford E-Series 4.6 V8 225pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • De beste Ford E-Seriestuning bestanden in gebruik
 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Ford E-Series 4.6 V8 225pk kan doen:

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Ford E-Series 4.6 V8 225pk kan doen:

Methodes voor Ford E-Series 4.6 V8 225pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Ford E-Series 4.6 V8 225pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Ford E-Series 4.6 V8 225pk is een veelvoorkomende manier om je Ford E-Series 4.6 V8 225pk te chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Ford E-Series 4.6 V8 225pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de Ford E-Series 4.6 V8 225pk. Via deze methode moet je zelfs de Ford E-Series 4.6 V8 225pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Ford E-Series 4.6 V8 225pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Ford E-Series 4.6 V8 225pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Ford E-Series 4.6 V8 225pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Ford E-Series 4.6 V8 225pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Ford E-Series 4.6 V8 225pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Ford E-Series 4.6 V8 225pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Ford E-Series 4.6 V8 225pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Ford E-Series 4.6 V8 225pk ook verschillende andere software aanpassingen voor Ford E-Series 4.6 V8 225pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Skoda motor ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford auto, zonder dat hierbij aanpassingen Ford baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.