Ford C-Max 2.0 TDCI 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford c-max 2.0 tdci 163pk

Stage 1 Ford C-Max 2.0 TDCI 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 200pk +22.7%
Koppel 340nm 415nm +22.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Wat voor voordelen heeft chiptuning Ford C-Max 2.0 TDCI 163pk?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Ford C-Max 2.0 TDCI 163pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de tuning Ford C-Max 2.0 TDCI 163pk. Je Ford C-Max 2.0 TDCI 163pk zal rapper optrekken en de performance die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer PK’s
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Ford C-Max 2.0 TDCI 163pk
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Beter geluid uit uw Ford

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Ford C-Max 2.0 TDCI 163pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Ford C-Max 2.0 TDCI 163pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Ford C-Max 2.0 TDCI 163pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Ford C-Max 2.0 TDCI 163pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Ford C-Max 2.0 TDCI 163pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Ford C-Max 2.0 TDCI 163pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety beloven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Ford C-Max 2.0 TDCI 163pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Ford C-Max 2.0 TDCI 163pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Ford C-Max 2.0 TDCI 163pk
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Gebruik van goede Ford C-Max 2.0 TDCI 163pk tuning software
 • Ontdek wat het chippen voor u Ford C-Max 2.0 TDCI 163pk kan doen:
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Ford C-Max 2.0 TDCI 163pk

Ontdek wat auto tuning voor uw Ford C-Max 2.0 TDCI 163pk auto kan doen:

Verschillende vormen Ford C-Max 2.0 TDCI 163pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Ford C-Max 2.0 TDCI 163pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Ford C-Max 2.0 TDCI 163pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw Ford C-Max 2.0 TDCI 163pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Ford C-Max 2.0 TDCI 163pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. Zonder de Ford C-Max 2.0 TDCI 163pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Ford C-Max 2.0 TDCI 163pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Ford C-Max 2.0 TDCI 163pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Ford C-Max 2.0 TDCI 163pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Ford C-Max 2.0 TDCI 163pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Specialistische ECU software inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten Ford C-Max 2.0 TDCI 163pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Ford C-Max 2.0 TDCI 163pk als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Ford .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Ford auto en bent u uw auto dus even kwijt.