Ford C-Max 2.0 TDCi 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford c-max 2.0 tdci 150pk

Stage 1 Ford C-Max 2.0 TDCi 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 195pk +30%
Koppel 370nm 440nm +18.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw Ford C-Max 2.0 TDCi 150pk kan doen:

De ecu software van uw Ford C-Max 2.0 TDCi 150pk is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het chippen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de Ford C-Max tunen. Je Ford C-Max 2.0 TDCi 150pk zal sneller optrekken en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier ​
 • Sneller optrekken
 • Geluid klinkt mooier

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Ford C-Max 2.0 TDCi 150pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Ford C-Max 2.0 TDCi 150pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Ford C-Max 2.0 TDCi 150pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Ford C-Max 2.0 TDCi 150pk waarborgen. Zonder uw Ford C-Max 2.0 TDCi 150pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Ford C-Max 2.0 TDCi 150pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Ford C-Max 2.0 TDCi 150pk.

Veilige chiptuning door

 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Ford C-Max 2.0 TDCi 150pk wordt!

Methodes voor Ford C-Max 2.0 TDCi 150pk motor tuning:

Voor het Ford C-Max 2.0 TDCi 150pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Ford C-Max 2.0 TDCi 150pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Ford C-Max 2.0 TDCi 150pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Ford C-Max 2.0 TDCi 150pk zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze methode hoef je zelfs de Ford C-Max 2.0 TDCi 150pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Ford C-Max 2.0 TDCi 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de Ford C-Max 2.0 TDCi 150pk!

Stage 2 chiptuning Ford C-Max 2.0 TDCi 150pk

Met deze naam weet je al voldoende. Bij deze methode van Ford C-Max 2.0 TDCi 150pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Ford C-Max 2.0 TDCi 150pk. Je Ford C-Max 2.0 TDCi 150pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Ford C-Max 2.0 TDCi 150pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Ford C-Max 2.0 TDCi 150pk ECU programmatuur kennis

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Ford C-Max 2.0 TDCi 150pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Ford C-Max 2.0 TDCi 150pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Cadillac tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 Ford chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Ford auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.