Ford C-Max 2.0 TDCI 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford c-max 2.0 tdci 115pk

Stage 1 Ford C-Max 2.0 TDCI 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 175pk +52.2%
Koppel 300nm 400nm +33.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw Ford C-Max 2.0 TDCI 115pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw Ford C-Max vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ford auto ecu tuning.

Door het tunen van uw Ford auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door chip tuning Ford C-Max 2.0 TDCI 115pk. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je Ford C-Max 2.0 TDCI 115pk meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Beter geluid
 • Meer plezier ​
 • Meer performance

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Ford C-Max 2.0 TDCI 115pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid garanderen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Ford C-Max 2.0 TDCI 115pk in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Ford C-Max 2.0 TDCI 115pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Ford C-Max 2.0 TDCI 115pk wordt!
 • Goede Ford C-Maxtuning software in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Ford C-Max 2.0 TDCI 115pk

Ontdek wat chip tuning voor u Ford C-Max 2.0 TDCI 115pk kan doen:

Methodes voor Ford C-Max 2.0 TDCI 115pk motor tuning:

Voor het Ford C-Max 2.0 TDCI 115pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Ford C-Max 2.0 TDCI 115pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Ford C-Max 2.0 TDCI 115pk is een populaire manier om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Ford C-Max 2.0 TDCI 115pk chiptuning manier en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Ford C-Max 2.0 TDCI 115pk aanpassen. Zonder de Ford C-Max 2.0 TDCI 115pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Ford C-Max 2.0 TDCI 115pk Stage 2

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Ford C-Max 2.0 TDCI 115pk chiptuning. Hierbij pas je de Ford C-Max 2.0 TDCI 115pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Ford C-Max 2.0 TDCI 115pk haalt.

Deze vorm van Ford C-Max 2.0 TDCI 115pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Ford C-Max 2.0 TDCI 115pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Ford C-Max 2.0 TDCI 115pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Ford C-Max 2.0 TDCI 115pk ook diverse andere software aanpassingen voor Ford C-Max 2.0 TDCI 115pk als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Ford auto.

Daarom is je Ford auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Ford auto dus even kwijt.