Ford B-Max 1.6 TDCI 95pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford b-max 1.6 tdci 95pk

Stage 1 Ford B-Max 1.6 TDCI 95pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 95pk 120pk +26.3%
Koppel 215nm 270nm +25.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ford B-Max 1.6 TDCI 95pk chiptunen?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Ford B-Max 1.6 TDCI 95pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Ford B-Max 1.6 TDCI 95pk zult u merken dat uw auto veel soepelder gaat door tuning Ford B-Max 1.6 TDCI 95pk. Je Ford B-Max 1.6 TDCI 95pk zal vlotter optrekken en de performance die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sneller optrekken
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Beter geluid uit uw Ford
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe gaat dat precies, chippenFord B-Max 1.6 TDCI 95pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw Ford B-Max 1.6 TDCI 95pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Ford B-Max 1.6 TDCI 95pk engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Ford B-Max 1.6 TDCI 95pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Ford B-Max 1.6 TDCI 95pk nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning door

 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Ford B-Max 1.6 TDCI 95pk
 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Ford B-Max 1.6 TDCI 95pk motor tuning:

Voor het Ford B-Max 1.6 TDCI 95pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Ford B-Max 1.6 TDCI 95pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Ford B-Max 1.6 TDCI 95pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Ford B-Max 1.6 TDCI 95pk. Zonder de Ford B-Max 1.6 TDCI 95pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Ford B-Max 1.6 TDCI 95pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Ford B-Max 1.6 TDCI 95pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al alles. Bij deze vorm van Ford B-Max 1.6 TDCI 95pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Ford B-Max 1.6 TDCI 95pk. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Ford B-Max 1.6 TDCI 95pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Ford B-Max 1.6 TDCI 95pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Ford B-Max 1.6 TDCI 95pk.

Diepgaande kennis over Ford B-Max 1.6 TDCI 95pk ECU software: onze plus

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Ford B-Max 1.6 TDCI 95pk auto.

Zo doen wij buiten Ford B-Max 1.6 TDCI 95pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford , zonder dat hierbij veranderingen Ford baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Ford .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.