Fiat Talento 2.0 Ecojet 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat talento 2.0 ecojet 120pk

Stage 1 Fiat Talento 2.0 Ecojet 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 200pk +66.7%
Koppel 320nm 440nm +37.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Fiat Talento 2.0 Ecojet 120pk auto chiptunen?

De ecu van uw Fiat Talento is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Fiat Talento kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Fiat Talento is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw Fiat Talento zult u merken dat uw auto veel soepelder gaat door chiptuning Fiat Talento 2.0 Ecojet 120pk. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Aangenaam rijden​​
 • Geluid klinkt beter uit uw Fiat
 • Sportiever karakter uit uw Fiat

Hoe gaat dat precies, chippenFiat Talento 2.0 Ecojet 120pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Fiat Talento 2.0 Ecojet 120pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Fiat Talento 2.0 Ecojet 120pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Fiat Talento 2.0 Ecojet 120pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Fiat Talento 2.0 Ecojet 120pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Fiat Talento 2.0 Ecojet 120pk waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Fiat Talento 2.0 Ecojet 120pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Fiat Talento 2.0 Ecojet 120pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Exclusief gebruik van goede Fiat Talento 2.0 Ecojet 120pk tuning files
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Ontdek wat auto chippen voor u auto kan doen:

Verschillende vormen Fiat Talento 2.0 Ecojet 120pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Fiat Talento 2.0 Ecojet 120pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Fiat Talento 2.0 Ecojet 120pk is een veelvoorkomende manier om je auto te chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Fiat Talento 2.0 Ecojet 120pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. Via deze methode hoef je zelfs de Fiat Talento 2.0 Ecojet 120pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Fiat Talento 2.0 Ecojet 120pk chiptuning

Met deze term weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Fiat Talento 2.0 Ecojet 120pk plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Fiat Talento 2.0 Ecojet 120pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Fiat Talento 2.0 Ecojet 120pk haalt.

Deze vorm van Fiat Talento 2.0 Ecojet 120pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Fiat Talento 2.0 Ecojet 120pk ook verschillende andere software aanpassingen voor Fiat Talento 2.0 Ecojet 120pk als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

motor ecu tuning Genesis
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Fiat auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Fiat auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.