Fiat Strada 1.9 JTD 80pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat strada 1.9 jtd 80pk

Stage 1 Fiat Strada 1.9 JTD 80pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 80pk 110pk +37.5%
Koppel 196nm 260nm +32.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft tuning Fiat Strada 1.9 JTD 80pk?

Het standaard programma in de motor controller van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het laten tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Fiat Strada een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Fiat kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

tuning Fiat Strada 1.9 JTD 80pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Fiat Strada 1.9 JTD 80pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Fiat Strada 1.9 JTD 80pk zal sneller accelereren en de performance die hij hierbij levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer vermogen
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Sportiever geluid uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage één tuning Fiat Strada 1.9 JTD 80pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw Fiat Strada 1.9 JTD 80pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Fiat Strada 1.9 JTD 80pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Fiat Strada 1.9 JTD 80pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Fiat Strada 1.9 JTD 80pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Fiat Strada 1.9 JTD 80pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Fiat Strada 1.9 JTD 80pk is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Fiat Strada 1.9 JTD 80pk nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Fiat Strada 1.9 JTD 80pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • De beste Fiat Stradachiptuning bestanden in gebruik
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Fiat Strada 1.9 JTD 80pk
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Fiat Strada 1.9 JTD 80pk motor tuning:

Voor het Fiat Strada 1.9 JTD 80pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Fiat Strada 1.9 JTD 80pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Fiat Strada 1.9 JTD 80pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Fiat Strada 1.9 JTD 80pk. Via deze manier moet je zelfs de Fiat Strada 1.9 JTD 80pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Fiat Strada 1.9 JTD 80pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Fiat Strada 1.9 JTD 80pk

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Fiat Strada 1.9 JTD 80pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Fiat Strada 1.9 JTD 80pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Fiat Strada 1.9 JTD 80pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Specialistische ECU software notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Fiat baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Fiat auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.