Fiat Strada 1.3 MJTD 95pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat strada 1.3 mjtd 95pk

Stage 1 Fiat Strada 1.3 MJTD 95pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 95pk 115pk +21.1%
Koppel 200nm 250nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Launch control
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Ontdek wat chiptuning voor uw Fiat Strada 1.3 MJTD 95pk kan doen:

De ecu van uw Fiat Strada 1.3 MJTD 95pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Door het tunen van uw Fiat kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de tuning Fiat Strada 1.3 MJTD 95pk. Doordat hij vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer vermogen
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Meer plezier ​
 • Harder geluid

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chippen Fiat Strada 1.3 MJTD 95pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Fiat Strada 1.3 MJTD 95pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Fiat Strada 1.3 MJTD 95pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Fiat Strada 1.3 MJTD 95pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Fiat Strada 1.3 MJTD 95pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Fiat Strada 1.3 MJTD 95pk is uitgebreid getest op eendyno.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Fiat Strada 1.3 MJTD 95pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Een kopie van de oude staat
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Goede Fiat Stradatuning bestanden in gebruik
 • Specialistische kennis

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Fiat Strada 1.3 MJTD 95pk kan worden!

Verschillende vormen Fiat Strada 1.3 MJTD 95pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Fiat Strada 1.3 MJTD 95pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Fiat Strada 1.3 MJTD 95pk is een veelvoorkomende manier om je Fiat Strada 1.3 MJTD 95pk te tunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Fiat Strada 1.3 MJTD 95pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Fiat Strada 1.3 MJTD 95pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Fiat Strada 1.3 MJTD 95pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Fiat Strada 1.3 MJTD 95pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Fiat Strada 1.3 MJTD 95pk.

Gespecialiseerde kennis over Fiat Strada 1.3 MJTD 95pk ECU software: onze meerwaarde

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Fiat Strada 1.3 MJTD 95pk.

Zo doen wij buiten Fiat Strada 1.3 MJTD 95pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Fiat Strada 1.3 MJTD 95pk als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Dacia ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Fiat , zonder dat hierbij aanpassingen Fiat baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Fiat al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Fiat zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Fiat auto doen.