Fiat Stilo 1.9 JTD 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat stilo 1.9 jtd 115pk

Stage 1 Fiat Stilo 1.9 JTD 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 145pk +26.1%
Koppel 255nm 325nm +27.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Door het chiptunen van uw Fiat kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Fiat Stilo 1.9 JTD 115pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Fiat Stilo 1.9 JTD 115pk zult u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door chiptuning Fiat Stilo 1.9 JTD 115pk. Je Fiat Stilo zal rapper optrekken en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt harder uit uw Fiat
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sneller optrekken

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one tunen Fiat Stilo 1.9 JTD 115pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Fiat Stilo 1.9 JTD 115pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Fiat Stilo 1.9 JTD 115pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Fiat Stilo 1.9 JTD 115pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Fiat Stilo 1.9 JTD 115pk nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Fiat Stilo 1.9 JTD 115pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • We kopiëren uw software eerst
 • Exclusief gebruik van goede Fiat Stilo 1.9 JTD 115pk tuning bestanden

Ontdek wat auto tuning voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 Fiat Stilo 1.9 JTD 115pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Fiat Stilo 1.9 JTD 115pk is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Fiat Stilo 1.9 JTD 115pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Fiat Stilo 1.9 JTD 115pk. Zonder de Fiat Stilo 1.9 JTD 115pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Fiat Stilo 1.9 JTD 115pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Chiptuning Fiat Stilo 1.9 JTD 115pk Stage 2

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Fiat Stilo 1.9 JTD 115pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Fiat Stilo 1.9 JTD 115pk. Hierbij pas je de Fiat Stilo 1.9 JTD 115pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Fiat Stilo 1.9 JTD 115pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Fiat Stilo 1.9 JTD 115pk.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Fiat Stilo 1.9 JTD 115pk.

Zo doen wij naast Fiat Stilo 1.9 JTD 115pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Fiat Stilo 1.9 JTD 115pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu files tuning Rolls Royce
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Fiat auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Fiat dus even kwijt.