Fiat Sedici 2.0 Mjet 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat sedici 2.0 mjet 150pk

Stage 1 Fiat Sedici 2.0 Mjet 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 180pk +20%
Koppel 367nm 420nm +14.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Fiat Sedici 2.0 Mjet 150pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Fiat auto tuning.

In enkele uren kan je Fiat Sedici door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Fiat Sedici heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

chiptuning Fiat Sedici 2.0 Mjet 150pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Fiat Sedici veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je Fiat Sedici zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Comfortabeler rijden​​
 • Beter geluid uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sportiever karakter

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw Fiat Sedici 2.0 Mjet 150pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Fiat Sedici 2.0 Mjet 150pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Fiat Sedici 2.0 Mjet 150pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Fiat Sedici 2.0 Mjet 150pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Fiat Sedici 2.0 Mjet 150pk.

Veilige chip tuning door

 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Fiat Sedici 2.0 Mjet 150pk wordt!
 • Exclusief gebruik van de beste Fiat Sedici 2.0 Mjet 150pk chiptuning bestanden
 • Specialistische kennis
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Fiat Sedici 2.0 Mjet 150pk
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Fiat Sedici 2.0 Mjet 150pk wordt!

Verschillende vormen Fiat Sedici 2.0 Mjet 150pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Fiat Sedici 2.0 Mjet 150pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Fiat Sedici 2.0 Mjet 150pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Fiat Sedici 2.0 Mjet 150pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Fiat Sedici 2.0 Mjet 150pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode hoef je zelfs de Fiat Sedici 2.0 Mjet 150pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Fiat Sedici 2.0 Mjet 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de Fiat Sedici 2.0 Mjet 150pk!

Fiat Sedici 2.0 Mjet 150pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze methode van Fiat Sedici 2.0 Mjet 150pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Fiat Sedici 2.0 Mjet 150pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Fiat Sedici 2.0 Mjet 150pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Fiat Sedici 2.0 Mjet 150pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Fiat Sedici 2.0 Mjet 150pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Fiat Sedici 2.0 Mjet 150pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland Fiat
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.