Fiat Sedici 1.9 JTD 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat sedici 1.9 jtd 120pk

Stage 1 Fiat Sedici 1.9 JTD 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 160pk +33.3%
Koppel 280nm 360nm +28.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Fiat Sedici 1.9 JTD 120pk chiptunen?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in software tunen.

Door het chiptunen van uw Fiat kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chip tuning Fiat Sedici 1.9 JTD 120pk. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sneller optrekken
 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Fiat Sedici 1.9 JTD 120pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Fiat Sedici 1.9 JTD 120pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Fiat Sedici 1.9 JTD 120pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Fiat Sedici 1.9 JTD 120pk waarborgen. Zonder uw Fiat Sedici 1.9 JTD 120pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je Fiat Sedici 1.9 JTD 120pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Fiat Sedici 1.9 JTD 120pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Fiat Sedici 1.9 JTD 120pk.

Onze chip tuning is veilig

 • Gebruik van goede tuning files
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen

Ontdek wat auto chippen voor u Fiat Sedici 1.9 JTD 120pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Fiat Sedici 1.9 JTD 120pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Fiat Sedici 1.9 JTD 120pk is de meest populaire vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Fiat Sedici 1.9 JTD 120pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Fiat Sedici 1.9 JTD 120pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de Fiat Sedici 1.9 JTD 120pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Fiat Sedici 1.9 JTD 120pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Fiat Sedici 1.9 JTD 120pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Fiat Sedici 1.9 JTD 120pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Fiat Sedici 1.9 JTD 120pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Fiat Sedici 1.9 JTD 120pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Fiat Sedici 1.9 JTD 120pk ECU software notie

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Fiat Sedici 1.9 JTD 120pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Fiat auto, zonder dat hierbij aanpassingen Fiat baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Fiat zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Fiat doen.