Fiat Scudo 2.0 JTD 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat scudo 2.0 jtd 110pk

Stage 1 Fiat Scudo 2.0 JTD 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 132pk +20%
Koppel 250nm 295nm +18%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft chiptuning Fiat Scudo 2.0 JTD 110pk?

Het standaard programma in de motor computer van uw Fiat Scudo 2.0 JTD 110pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Fiat Scudo tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Fiat Scudo veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de auto sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Fiat Scudo 2.0 JTD 110pk:​​

 • Meer vermogen uit uw auto
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Sportiever geluid uit uw Fiat

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage één tunen Fiat Scudo 2.0 JTD 110pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Fiat Scudo 2.0 JTD 110pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Fiat Scudo 2.0 JTD 110pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Fiat Scudo 2.0 JTD 110pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eendyno.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Fiat Scudo 2.0 JTD 110pk nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Fiat Scudo 2.0 JTD 110pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • Een back-up van de oude staat
 • Goede Fiat Scudotuning software in gebruik
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Fiat Scudo 2.0 JTD 110pk kan worden!
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Fiat Scudo 2.0 JTD 110pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Fiat Scudo 2.0 JTD 110pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Fiat Scudo 2.0 JTD 110pk is een veelvoorkomende manier om je auto te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Fiat Scudo 2.0 JTD 110pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Met deze manier moet je zelfs de Fiat Scudo 2.0 JTD 110pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Fiat Scudo 2.0 JTD 110pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Fiat Scudo 2.0 JTD 110pk!

Chiptuning Fiat Scudo 2.0 JTD 110pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Fiat Scudo 2.0 JTD 110pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Fiat Scudo 2.0 JTD 110pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Fiat Scudo 2.0 JTD 110pk chiptuning. Hierbij pas je de Fiat Scudo 2.0 JTD 110pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Fiat Scudo 2.0 JTD 110pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Fiat Scudo 2.0 JTD 110pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Ford zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Fiat auto, zonder dat hierbij veranderingen Fiat baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Fiat auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.