Fiat Punto 1.6 JTDm 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat punto 1.6 jtdm 120pk

Stage 1 Fiat Punto 1.6 JTDm 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 140pk +16.7%
Koppel 320nm 380nm +18.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Fiat Punto 1.6 JTDm 120pk chiptunen?

De standaard software in de motor computer van uw Fiat Punto 1.6 JTDm 120pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Fiat Punto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Fiat Punto zult u merken dat uw Fiat Punto 1.6 JTDm 120pk veel lekkerder rijdt door chip tuning Fiat Punto 1.6 JTDm 120pk. Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Fiat Punto 1.6 JTDm 120pk:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Fiat Punto 1.6 JTDm 120pk
 • Sneller optrekken
 • Geluid klinkt mooier uit uw Fiat
 • Meer rijplezier uit uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Fiat Punto 1.6 JTDm 120pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Fiat Punto 1.6 JTDm 120pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Fiat Punto 1.6 JTDm 120pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Fiat Punto 1.6 JTDm 120pk waarborgen. Zonder uw Fiat Punto 1.6 JTDm 120pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Je Fiat Punto 1.6 JTDm 120pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Fiat Punto 1.6 JTDm 120pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Goede Fiat Puntotuning files in gebruik
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Ontdek wat chiptuning voor u Fiat Punto 1.6 JTDm 120pk kan doen:

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

Verschillende vormen Fiat Punto 1.6 JTDm 120pk motor tuning:

Voor het Fiat Punto 1.6 JTDm 120pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Fiat Punto 1.6 JTDm 120pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Fiat Punto 1.6 JTDm 120pk is een geliefde methode om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. Zonder de Fiat Punto 1.6 JTDm 120pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Fiat Punto 1.6 JTDm 120pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Chiptuning Fiat Punto 1.6 JTDm 120pk Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Fiat Punto 1.6 JTDm 120pk plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Fiat Punto 1.6 JTDm 120pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Fiat Punto 1.6 JTDm 120pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Fiat Punto 1.6 JTDm 120pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Fiat Punto 1.6 JTDm 120pk ECU software notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Fiat Punto 1.6 JTDm 120pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Fiat auto dus even kwijt.