Fiat Punto 1.3 JTD 70pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat punto 1.3 jtd 70pk

Stage 1 Fiat Punto 1.3 JTD 70pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 70pk 90pk +28.6%
Koppel 180nm 230nm +27.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Fiat Punto 1.3 JTD 70pk chiptunen?

De ecu software van uw Fiat Punto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Fiat Punto 1.3 JTD 70pk een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Fiat Punto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Fiat Punto zult u merken dat uw Fiat Punto veel lekkerder gaat door chiptuning Fiat Punto 1.3 JTD 70pk. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Harder geluid
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Meer koppel uit uw Fiat

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Fiat Punto 1.3 JTD 70pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Fiat Punto 1.3 JTD 70pk om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Fiat Punto 1.3 JTD 70pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Fiat Punto 1.3 JTD 70pk.

De chiptuning Fiat Punto 1.3 JTD 70pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Fiat Punto 1.3 JTD 70pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Fiat Punto 1.3 JTD 70pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Fiat Punto 1.3 JTD 70pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Fiat Punto 1.3 JTD 70pk in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Fiat Punto 1.3 JTD 70pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Fiat Punto 1.3 JTD 70pk.

Veilige chiptuning

 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Fiat auto
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Gebruik van de beste Fiat Punto 1.3 JTD 70pk tuning bestanden
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Fiat Punto 1.3 JTD 70pk

Ontdek wat auto chip tuning voor u auto kan doen:

Verschillende vormen Fiat Punto 1.3 JTD 70pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Fiat Punto 1.3 JTD 70pk OBD chiptuning

OBD tuning Fiat Punto 1.3 JTD 70pk is een geliefde manier om je Fiat Punto 1.3 JTD 70pk te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Fiat Punto 1.3 JTD 70pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Fiat Punto 1.3 JTD 70pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Fiat Punto 1.3 JTD 70pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Fiat Punto 1.3 JTD 70pk chiptuning. Je Fiat Punto 1.3 JTD 70pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Fiat Punto 1.3 JTD 70pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Fiat Punto 1.3 JTD 70pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.