Fiat Punto 1.2i 16v 80pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat punto 1.2i 16v 80pk

Stage 1 Fiat Punto 1.2i 16v 80pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 80pk 87pk +8.7%
Koppel 114nm 124nm +8.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590

Koppel (NM)

NM voorNM na020406080100120140

Wat voor voordelen heeft chiptuning Fiat Punto 1.2i 16v 80pk?

De ecu van uw Fiat Punto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Fiat Punto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Fiat Punto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw Fiat Punto 1.2i 16v 80pk veel soepelder rijdt door Fiat Punto tunen. Doordat de auto sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Harder geluid uit uw Fiat
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier ​
 • Sneller optrekken

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Fiat Punto 1.2i 16v 80pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Fiat Punto 1.2i 16v 80pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Fiat Punto 1.2i 16v 80pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Fiat Punto 1.2i 16v 80pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Een back-up van de oude staat
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • De beste Fiat Puntotuning bestanden in gebruik

Ontdek wat auto chip tuning voor uw auto kan doen:

Verschillende vormen Fiat Punto 1.2i 16v 80pk motor tuning:

Voor het Fiat Punto 1.2i 16v 80pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Fiat Punto 1.2i 16v 80pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Fiat Punto 1.2i 16v 80pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Fiat Punto 1.2i 16v 80pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Met deze methode hoef je zelfs de Fiat Punto 1.2i 16v 80pk ECU niet te ontmantelen.

Je Fiat Punto 1.2i 16v 80pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Fiat Punto 1.2i 16v 80pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Fiat Punto 1.2i 16v 80pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Fiat Punto 1.2i 16v 80pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Fiat Punto 1.2i 16v 80pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische ECU software inzicht

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Fiat Punto 1.2i 16v 80pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Fiat Punto 1.2i 16v 80pk chiptuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Fiat Punto 1.2i 16v 80pk ook verschillende andere software aanpassingen voor Fiat Punto 1.2i 16v 80pk als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Fiat auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Fiat auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Fiat doen.