Fiat Punto 0.9 Twinair 85pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat punto 0.9 twinair 85pk

Stage 1 Fiat Punto 0.9 Twinair 85pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 85pk 95pk +11.8%
Koppel 145nm 190nm +31%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150175200

Wat voor voordelen heeft chiptuning Fiat Punto 0.9 Twinair 85pk?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het laten chippen van uw auto is de beste keuze om uw Fiat Punto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Fiat Punto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Fiat Punto tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Fiat Punto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je Fiat Punto 0.9 Twinair 85pk meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer vermogen uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe werkt het?​

Voor stage one chippen Fiat Punto 0.9 Twinair 85pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Fiat Punto 0.9 Twinair 85pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Fiat Punto 0.9 Twinair 85pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Fiat Punto 0.9 Twinair 85pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Fiat Punto 0.9 Twinair 85pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Fiat Punto 0.9 Twinair 85pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Fiat Punto 0.9 Twinair 85pk.

Onze chiptuning is veilig

 • Exclusief gebruik van de beste Fiat Punto 0.9 Twinair 85pk chiptuning files
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Fiat Punto 0.9 Twinair 85pk
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Fiat auto

Ontdek wat auto chip tuning voor u auto kan doen:

Methodes voor Fiat Punto 0.9 Twinair 85pk motor tuning:

Voor het Fiat Punto 0.9 Twinair 85pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Fiat Punto 0.9 Twinair 85pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Fiat Punto 0.9 Twinair 85pk is een geliefde manier om je auto te chiptunen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Daardoor is dit een voordelige Fiat Punto 0.9 Twinair 85pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. Via deze manier hoef je zelfs de Fiat Punto 0.9 Twinair 85pk ECU niet te ontmantelen.

Je Fiat Punto 0.9 Twinair 85pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Fiat Punto 0.9 Twinair 85pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Fiat Punto 0.9 Twinair 85pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Fiat Punto 0.9 Twinair 85pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Fiat Punto 0.9 Twinair 85pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde kennis over Fiat Punto 0.9 Twinair 85pk ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Fiat Punto 0.9 Twinair 85pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Fiat Punto 0.9 Twinair 85pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Fiat Punto 0.9 Twinair 85pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Hyundai ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Fiat baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Fiat auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Fiat auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Fiat auto doen.