Fiat Punto 0.9 Twinair 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat punto 0.9 twinair 100pk

Stage 1 Fiat Punto 0.9 Twinair 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 105pk +5%
Koppel 145nm 190nm +31%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150175200

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Fiat Punto 0.9 Twinair 100pk is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw Fiat Punto 0.9 Twinair 100pk zult u merken dat uw Fiat Punto 0.9 Twinair 100pk veel lekkerder rijdt door Fiat Punto chip tunen. Je Fiat Punto zal sneller accelereren en het vermogen die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sneller optrekken uit uw Fiat
 • Sportiever geluid
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Fiat Punto 0.9 Twinair 100pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Fiat Punto 0.9 Twinair 100pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Fiat Punto 0.9 Twinair 100pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Fiat Punto 0.9 Twinair 100pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. Zonder uw Fiat Punto 0.9 Twinair 100pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Fiat Punto 0.9 Twinair 100pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Een back-up van de oude staat
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Fiat Punto 0.9 Twinair 100pk
 • De beste Fiat Puntochiptuning software in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Fiat Punto 0.9 Twinair 100pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Fiat Punto 0.9 Twinair 100pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Fiat Punto 0.9 Twinair 100pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Fiat Punto 0.9 Twinair 100pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Fiat Punto 0.9 Twinair 100pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Fiat Punto 0.9 Twinair 100pk chiptuning

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze methode van Fiat Punto 0.9 Twinair 100pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Fiat Punto 0.9 Twinair 100pk. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Fiat Punto 0.9 Twinair 100pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Fiat Punto 0.9 Twinair 100pk haalt.

Stage 2 Fiat Punto 0.9 Twinair 100pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast Fiat Punto 0.9 Twinair 100pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Fiat Punto 0.9 Twinair 100pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Alpine bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Fiat auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Fiat zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Fiat auto doen.